Ako jednoducho nastaviť ovládače k pohonom od spoločností NICE a KEY AUTOMATION

Keď sa rozhodnete pre automatický pohon brány, tou najdôležitejšou požiadavkou je, aby vám všetko fungovalo správne. Hlavne vysielač, ktorým si budete bránu pri každom príchode otvárať a pri každom odchode zatvárať.

Že nejde o nič zložité, vám ukáže naša kolegyňa Naty, spolu s našim servisným technikom Jožkom vo videách nižšie.

V prvom videu si ukážeme programovanie obojsmerného vysielača ON3EBD od značky NICE , ktorý je šikovný v tom, že vám ukáže, v akej fáze otvárania sa vaša brána nachádza.

Programovanie uvidíte na riadiacej jednotke RBA3R10, ktorá je umiestnená v automatizácii pre posuvné brány s hmotnosťou max. 600kg – Robus 600. Tento postup funguje rovnako aj na ďalších modeloch automatizácií značky NICE.

Pomocou presných a rýchlych pokynov si dokážete jednoducho naprogramovať nový alebo ďalší vysielač našej automatizácie.

V druhom videu vám ukážeme programovanie vodeodolného 4-kanálového vysielača SUB-44R v čiernom prevedení od spoločnosti KEY AUTOMATION. Na našom e-shope kovian.skkovian.cz máme v ponuke aj elegantné kryty vo viacerých farebných verziách, vďaka ktorým si môžete personalizovať alebo rozlíšiť váš vysielač podľa potreby.

Programovanie vám ukážeme na prijímači 9 RX4, ktorý sa vkladá do riadiacej jednotky 9 CT-14A (skladá sa z týchto 3 častí: 9 MA24, 9 PO249 RX4), a tá riadi automatizáciu pre posuvnú bránu s max. hmotnosťou 700kg – SUN7024 na vašej bráne. Tento postup funguje rovnako aj na ďalších modeloch automatizácií značky KEY AUTOMATION.

Vďaka inštrukciám nášho servisného technika a názornej ukážky našej kolegyne si vysielač naprogramujete rýchlo a jednoducho pre pohodlné používanie.

Zdieľať obsah

Komentáre: 1

  1. Dobrý deň, mám presne zostavu ako vy na druhom videu. Jedná sa o ovládač od Key automation lenže ja by som chcel vrchné dve tlačidlá naprogramovať na jednu bránu z čoho jedno bude na celkové otvorenie pre auto a druhé len čiastočné na prechod a spodné dve na dalšiu bránu. Ako dokážem naprogramovat dva chody brány?

    Odpovedať

Vložiť komentár